Een dag als geen ander

Kaft van he boek Een dag als geen ander

prijs€ 17,50
uitgavehardcover met 40 pagina’s
isbn9789083290010
formaat21 x 21 cm
doelgroepbuitencategorie

Vrolijke gekke chaos

In Een dag als geen ander kom je terecht in een vrolijke chaos. Het is een op hol geslagen prentenboek maar ook een voorleesboek met de mogelijkheid tot veel verschillende stemmetjes. Met verrassende teksten die licht ontsporen.

Het is een boek waar je veel in kunt ontdekken: van een mol die opduikt in een tenniswedstrijd tot een eigentijdse versie van het laatste avondmaal van Da Vinci. En zelfs jezelf.

Over de auteur

Lester Snel schreef het verhaal in coronatijd en daagde zijn oom Michel van Doorn uit om er tekeningen bij te maken. Het moest leuk zijn voor zijn zoontje van 1, maar ook voor iedereen met humor. Dat heeft hij geweten.

Overigens: beide zijn stevig geworteld in Utrecht. Lester woont er al heel zijn leven en Michel is er geboren en opgegroeid. De Dom is daardoor nooit ver weg.

Dieren in de hoofdrol

Bekende en wat minder bekende dieren zijn de hoofdrolspelers in Een dag als geen ander. Ze treffen elkaar in het park en zijn de beste vrienden. Er gebeurt dan ook van alles. Maar ondertussen zijn ze niet zo tevreden met zichzelf. Hoe moet dat nu worden opgelost? Het wordt een dag als geen ander. Met een beetje magie en gekkigheid.

Over de kunstenaar

Michel van Doorn creeērde een universum van acht kleurrijke taferelen. Samen vormen ze de fascinerende eigen wereld waarin de dieren elkaar én zichzelf beter leren kennen.

Beschuitjesbeer
  Beschuitjesbeer

  Altijd aan het morsen

  Smak smak smak. Waar zijn de muisjes?

  Pronto
   Pronto

   Zoeff

   Waar ben je? Rapido? Ik ben je uit het oog verloren.

   Scheids
    Scheids

    Wie ben ik?

    Mag ik nu wat zeggen? Oh. Euhm. Ja. Ja.

    Berdini
     Berdini

     Harpspeler

     Heerlijk om weer te spelen. En wat een fantastisch instrument.